Verheugd kunnen wij u informeren dat wij als praktijk de mogelijkheid hebben om te beeldbellen. Door de maatregelen rondom het Corona virus wordt fysiek contact vaak afgeraden. Toch vinden wij het prettig om u te kunnen zien. Hierom zijn wij de samenwerking aangegaan met WeSeeDo. Via deze organisatie kunnen wij u op afstand toch een “echt” gesprek bieden.

Beeldbellen via WeSeeDo is eenvoudig en je hoeft geen ervaren computergebruiker te zijn om te starten. Het enige wat u nodig heeft is een telefoon of computer met camera en microfoon. Wij doen de rest!

Hoe gaat het in zijn werk

Met vragen of klachten belt u met de assistent. Zij zal tijdens de telefonische triage aan u vragen of u wilt beeldbellen. Als dit mogelijk is, ontvangt u per mail een link welke toegang geeft tot de digitale wachtkamer. U neemt plaats in deze digitale wachtkamer en de huisarts zal verbinding maken op het afgesproken tijdstip.

Intake via assistent -> Link per mail -> Neem plaats in de digitale wachtkamer -> De afspraak kan beginnen

Let op het kan mogelijk zijn dat de link, die via WeSeeDo gestuurd wordt, in de ongewenste post terecht komt.

Veiligheid

Uw privacy blijft gewaarborgd. WeSeeDo staat alleen op Nederlandse servers. Er wordt geen data opgeslagen en WeSeeDo is AVG-proof. Daarnaast voldoet WeSeeDo aan de ISO 27001 en NEN 7510 eisen.