Laatste update 10/7/21

  • Het technische probleem van het registreren bij het RIVM is inmiddels verholpen. Van alle patiënten die wij hebben gevaccineerd (op enkele na die dat zelf niet wilden) hebben wij dit doorgegeven aan het RIVM.
  • Kijk voor al uw vragen over Europese regels, reisverklaringen, QR-codes etc. aub op de website van de overheid en bel niet met de huisartsenpraktijk. Wij hebben hier geen rol in en hebben onze tijd hard nodig voor het oppakken van de reguliere zorg naast alle tijd die we kwijt zijn aan de organisatie en uitvoering van de vaccinaties. Dank voor uw medewerking.
  • Indien u vragen, opmerkingen of klachten over het vaccinatiebeleid heeft verzoeken wij u contact op te nemen via het publieksinformatienummer 0800 – 1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur) of klik hier.
  • De laatste prikronde staat gepland op zaterdag 31 juli. Indien u geen gebruik gaat maken, omdat u een tweede vaccinatie afspraak (met het Pfizer vaccin) hebt gepland bij de GGD, laat dit dan even aan ons weten via uw portaal (voorkeur) of telefonisch via de assistente. Zo zitten wij dag dag niet voor niets te wachten op de mensen die niet voornemens zijn te komen. Dank u wel.